Training BVC start weer maandag 20 augustus

Aanstaande maandag 20 augustus gaat het volleybalseizoen 2018-2019 van start.

We gaan starten met de teams zoals we deze op de laatste trainingen van vorig seizoen reeds hebben samengesteld. We weten dat er wijzigingen (met name als gevolg van blessures) binnen of mogelijk zelfs met teams daarop gaan zijn, echter dat gaan we a.s. maandag(en) met elkaar in goede banen leiden.

De sporthal is voor al de blokken ingedeeld in 4 velden.

Veld 2 Veld 4
Veld 1 Veld 3
Sporthal Kantine

Sporthal Kleedlokalen

 

Blok 1: 18:30 tot 19:45  MB op Veld 1, MC op Veld 2, Mini’s op veld 3 en 4.

Blok 2: 19:45 tot 21:15  DS op Veld 1, MA op Veld 2, DR3 op veld 3, DR1 en DR2 op veld 4.

Blok 3: 21:15 tot 22:45  HS op Veld 1, HR1 en HR2 op Veld 2. Veld 3 en Veld 4 worden de recreanten-wedstrijden gespeeld of gebruikt als extra trainingsveld.

Zorg dat je ruim voor je trainingstijd aanwezig bent, zodat je met je team het eigen veld en materialen klaar kan zetten en we stipt kunnen starten.

Het wedstrijdprogramma voor de NeVoBo (de zaterdagcompetitie) is bijna definitief en staat op de NeVoBo-site; ook de spelregels en enkele wijzigingen daarop kun je daar vinden.

Het programma van de recreantencompetitie is voor de Dames bijna gereed en voor de Heren volgt deze binnenkort. Zo ook de toernooikalender voor de mini’s.

Voor de interne communicatie binnen de teams zal ieder team (weer) gebruik gaan maken van een WhatsApp-groep waarbij de aanvoerder de beheerder is.

Bij de jeugdteams zal de trainer de beheerder zijn en worden zowel de spelers als ouders toegevoegd in de groep.

Na de trainingen en wedstrijden ruimen we alle materialen zoals flesjes, ballen, netten op. Tijdens de trainingen en wedstrijden gebruiken we geen telefoons.

Uit oogpunt van hygiëne adviseert BVC om na de trainingen en wedstrijden (in de sporthal) te douchen.

Iedereen vanaf 16 jaar moet de digitale scheidsrechtertoets maken (gemaakt hebben) en leiden we op als scheidsrechter.

Mocht je nog iets nodig hebben uit onze kledinglijn dan kun je op de site van www.topshopbladel.nl dit bekijken en daar kleding (geldt niet voor de shirts) bestellen.

Zoals altijd, mocht je na het lezen nog vragen, opmerkingen, suggesties of aanvullende toelichting willen, neem contact met ons op via (onze voorkeur) tc@bvcbergeijk.nl