BVC Beachvolleybal veld is nu te reserveren

BVC Beachvolleybal veld is nu te reserveren

Omdat binnen sporten nog niet mogelijk is, en we toch willen trainen en volleyballen, heeft het BVC bestuur met toestemming van Walter naast de sporthal een beachvolleybal veld van 6×12 meter aangelegd. Bedoeling is dat we spoedig weer gaan trainen.

Minimaal een persoon dient de reservering te maken en aangeven met hoeveel je komt per tijdsvak van 45 minuten. Er is plaats voor maximaal 8 personen jonger dan 27. Je speelt dan maximaal 4 tegen 4.  Ben je 27 jaar of ouder, dan mogen er maximaal 4 volwassenen op het hele veld, en speel je dus maximaal 2 tegen 3, en hou je 1,5m afstand.

Als je het veld wilt gebruiken, reserveer dan hier: https://www.myreservations.nl/calendar.php?custid=ca075e129a07a4f145903fe5e940b32e

Degene die reserveert houdt bij wie er meedoen (in verband met Corona). Neem wel een bal mee!

Vragen/klachten: mail beach@bvcbergeijk.nl Het BVC bestuur wenst jullie veel volleybalplezier!