Corona Toegang Bewijs nodig in de sporthal

Beste BVC leden, ouders en bezoekers sporthal de Drie Eiken: het kabinet heeft bepaald dat vanaf deze zaterdag 6 november er een Corona Toegang Bewijs (CTB, ofwel QR code) nodig is voor sporters en toeschouwers om de sporthal te betreden.

Voor jeugd onder de 18 geldt een uitzondering, als ook voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn, zoals trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, en alle vrijwilligers. Dit geldt echter NIET voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden of komen kijken bij wedstrijden: zij moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen.

BVC moet deze regels als vereniging handhaven. Zonder QR code (gevaccineerd, ziekte doorgemaakt of laatste 24u negatief getest) heeft U dus GEEN toegang tot de sporthal de Drie Eiken. We beseffen dat sommige ongevaccineerde leden hierdoor niet meer kunnen trainen of wedstrijden spelen, en betreuren dit zeer.

Verder blijven de basisregels van kracht: Was vaak en goed uw handen. 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm uzelf en anderen in de samenleving. Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen bij de GGD. Mondkapjes zijn (nog) niet verplicht, maar misschien wel verstandig.

Vragen? Bel Wilbert, BVC Corona coordinator. 06-20873123. voorzitter@bvcbergeijk.nl

Meer info op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Objectieve informatie over Corona en vaccinaties op RIWN website https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden