Sjaak Vorstermans (1955-2022)

Ons oud-lid, teamgenoot en oud-voorzitter Sjaak Vorstermans is overleden. De teamgenoten van HR1 en HR2 weten dat Sjaak de laatste jaren steeds meer last had van dementie, een aandoening waarbij de hersenen in toenemende mate binnenkomende informatie niet goed meer kunnen verwerken. Dit is ook de reden dat hij twee jaar geleden gestopt is met volleyballen. Sjaak heeft altijd al aangegeven dat hij niet in zichzelf opgesloten wilde raken en dat er een moment zou komen dat hij weloverwogen en in alle gemoedsrust afscheid van het leven zou willen nemen. En dat heeft hij afgelopen woensdag, 20 april, in het bijzijn van zijn gezin en de huisarts in alle rust gedaan. We kunnen alleen maar groot respect hebben voor zijn keuze en de wijze waarop hij het voor zijn directe omgeving draagbaar gemaakt heeft.

BVC herinnert Sjaak als een altijd vriendelijke, bescheiden en op de achtergrond opererende teamgenoot. Sjaak was 2 jaar secretaris en 4 jaar voorzitter van onze vereniging. Verder was hij jarenlang redacteur van het BVC clubblad, en trainde ook dames recreanten. Kortom hij heeft zich heel erg ingespannen voor het volleybal. BVC dankt hem daarvoor.

Sjaaks afscheid is op dinsdag 26 april om 12.00 uur voor genodigden in het crematorium in Veldhoven. Voor wie wil is dit afscheid via life stream te volgen via deze link:
https://media.plechtigheidonline.nl/login/code/W6LP-RE7T

En voor wie een kaartje wil sturen, dit is het adres: Familie Vorstermans, Hoek 11, 5571 GJ Bergeijk.

Op het binnentoernooi (24 april) en de training maandag 25 april zal er een condoleance register liggen.

De rouwadvertentie van Sjaak is hier te zien / downloadbaar.

Wij wensen zijn vrouw Lia, zijn kinderen José, Edith en Bart, 9 kleinkinderen en verdere familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Namens het BVC bestuur,

Wilbert Bannenberg