brabantse-kempen

Kempen Volleybal Plan

Dit is een samenwerkingsverband van 10 volleybalverenigingen uit de Kempen, vastgelegd in een officiele stichting, opgericht in 1999. In de stichting nemen de volgende volleybalvereningen zitting:
VC Bladel, Bravo’99, BVC Bergeijk, VC Hoogeloon, Nuvoc, ODI, Pegasus, VC Riethoven, VC Verrekijker, VC Vessem.

De KVP vergadert ongeveer 5 keer per jaar. Hierin komen de volgende punten aan bod: zondagstrainingen, (toernooikalender voor de ) minitoernooien, info vanuit de Nevobo, andere zaken als behoefte aan cursussen, en wat verder ter tafel gebracht wordt.

De KVP is het overkoepelende orgaan, hieronder hangt een werkgroep die zich alleen met de minitoernooien bezig houdt, de CMV (Cool Moves Volley) werkgroep. Hier worden de spelregels besproken, en de gang van zaken op de minitoernooien.

Daarnaast is er goed contact met de Nevobo, die met de stichting een groot speelgebied vertegenwoordigd weet.

Vanuit BVC is Albert de contactpersoon met KVP.

Zondagstrainingen

Sinds een aantal jaren organiseert KVP gedurende 15 zondagen in het volleybalseizoen extra trainingen voor C- en B-jeugd. Deze spelers worden door de aangesloten verenigingen afgevaardigd.
Momenteel worden deze trainingen verzorgd door Nick de Wild. Hij heeft 2 trainingsgroepen van ca. 30 kinderen onder zijn hoede en wordt in de trainingen bijgestaan door trainers of ouders van deelnemende verenigingen.
Alle kosten die gemaakt worden voor de zondagstrainingen of cursussen, ed., worden naar rato over de deelnemers verdeeld. Op deze manier kunnen we diverse activiteiten tegen zo laag mogelijke kosten aanbieden.

BVC jeugdspelers die graag aan de zondagstrainingen mee willen doen, bespreken dit t beste met hun trainer.

BErgeijk ACTIVE

Het sportbeleid van de gemeente Bergeijk wordt uitgelegd op de website www.BErgeijkACTIVE.nl

Volleybal verenigingen en sporthallen in de Kempen

Een lijst van volleybal clubs, hun websites en het adres van hun sporthallen kan hier worden gedownload.

Correcties/wijzigingen/aanvullingen graag doorgeven aan de BVC website coordinator.